Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι : LIVE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ / Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid).

Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς:

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - ΠÎ'ΟΚ
LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - ΠÎ'ΟΚ from fws.gr
Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league.

Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid).

Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league.

Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την .

Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - Î'ΤΡΟΜΗΤΟΣ
LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - Î'ΤΡΟΜΗΤΟΣ from fws.gr
Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την .

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι .

Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την .

Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. LIVE: ΠÎ'ΝÎ'ΙΤΩΛΙΚΟΣ - Î'ΡΗΣ
LIVE: ΠÎ'ΝÎ'ΙΤΩΛΙΚΟΣ - Î'ΡΗΣ from fws.gr
Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions .

Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την .

Μπορεί στο champions league η τσέλσι να πήρε τον τίτλο από την σίτι, όμως στην αγγλία τα πράγματα είναι αλλιώς: Η μάντσεστερ σίτι ήταν ανώτερη στο παιχνίδι με την τσέλσι και πήρε τη νίκη με γκολ του γκαμπριέλ ζεσούς, που στο 53ο λεπτό τιμώρησε την . Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid). Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league.

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι : LIVE: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ - ΠÎ'ΟΚ / Ο γκάμπριελ ζεσούς βάζει μπροστά τους πολίτες (vid).. Η αναμέτρηση της κατόχου του τίτλου και εκ των πρωτοπόρων μάντσεστερ σίτι με την τσέλσι δεσπόζει στο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της premier league. Η πρωταθλήτρια αγγλίας , μάντσεστερ σίτι νικά στην έδρα της πρωταθλητριας ευρώπης τσέλσι ,και παίρνει ρεβάνς για το χαμένο τελικό του champions league. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Η μάντσεστερ σίτι έφυγε με σπουδαία νίκη από το «στάμφορντ μπριτζ» κόντρα στην τσέλσι, παίρνοντας εκδίκηση για τον τελικό του champions . Σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι .